dijous, 26 de febrer del 2009

El meu germà

El meu germà mitjà (16 anys, l'altre 19) no és la persona més llesta del món, que em molesti o que m'agafi el berenar, no em treu de la boca dir que, l'estimo.
De vegades està enfadat,però quan no ho està, és el millor.Els seus hobbies són:
el RAP, pintar graffitis i jugar a bàsquet.
És un dels millors amics de l'Ignasi Miquel (al que juga a l'Arsenal).
Per mi és el que pinta millor graffitis del món, ho fa força bé, aquí a baix de tot del blog (on hi havia al Hummer Limusina) hi podeu veure un graffiti seu.

dimecres, 25 de febrer del 2009

Derrota

Abans de començar a parlar-vos del que us volia parlar, perdò per no escriure durant aquests dies es que demà tinc dos controls difícils... :-(
Ahir, jo vaig jugar a l'escola un partit de bàsquet contra l'escola Casp.Vam perdre.
He de reconèixer que vaig jugar fatal.Vam perdre per 22 punts però, es clar, tard o d'hora ens havia de passar:aquesta temporada no havíem perdut cap partit! Anavem millors que el Barça d'en Pep, parlant del Barça, també va perdre contra l'Espanyol o ahir va empatar contra l'Olimpique (gol d'Henry, per cert, per mi el millor del món, VISCA L'HENRY!)

Aiiiiii.... sempre s'ha de saber encaixar una derrota!! ;-)

diumenge, 22 de febrer del 2009

Un derbi

Ahir va jugar al Barça... :-(
Va perdre, 1-2 contra l'Espanyol. Jo no ho entenc: el Barça és quasi bé l'equip més en forma d'Europa i juga contra al penúltim de la Lliga Espanyola... i perd.Al Keita el van expulsar injustament i ara l'Abidal estarà dos mesos de baixa per una falta.
I a sobre al Madrid va apallisar al Betis 6-1. El Madrid està ha només 7 punts!!!!!
Aiiiiii... Anem de mal en pitjor :-0

divendres, 20 de febrer del 2009

Partit emocionant

Ara mateix, ving d'un partit de bàsquet amb el Garbí. Ha estat molt emocionant perquè és el sogon partit seguit que guanyem... d'un punt!!
Jo he fet 4 punts (dues cistelles) però també li he fet molts bons passes en Guillem. A l'últim quart jo no podia jugar... :-( Tothom ha jugat al 100%, crec jo. En Guillem al defensava un que feia bastant més de metre 1,53!!!!!
Estic rebantat del partit!!!

dijous, 19 de febrer del 2009

Barça-Madrid

Ara mateix, el Barça i el Madrid de bàsquet. Aquest partit (igual que en el del futbol) s'en diu "dervi". El meu germà està mirant el partit i escriurà una crònica a l'Esportiudigital.com (que el podeu trobar aquí, al meu blog,a l'apartat dels diaris esportius).És periodista (bé està estudiant).
Mireu el partit "Basquetmaniatics!" (Lluís Canut, Crackòvia) :-)

dimecres, 18 de febrer del 2009

Mª Pilar

Jo, l'any passat, tenia una professora que es pre-jubilava aquell mateix any. És la Mª Pilar.

Jo me l'estimava moltíssim, era com una persona de la meva família. Per a mi, ha estat la millor professora de la meva vida, perquè era molt bona persona, sempre apreníem alguna cosa d'ella i feia (fa) unes frases molt peculiars, com per exemple:

-Bueno, vull dir be.

Ara només ve els dimecres, m'és igual perquè la continuo recordant i sempre la recordaré.

Des d'aquí em molt d'afecte

Lluís Campru

dimarts, 17 de febrer del 2009

Cinema

El cine, és una cosa que tothom hi a anat alguna vegada. Esta molt bé veure una pel·lícula en una pantalla de tele més gran que la del Ronaldinho! I, a sobre menjant crispetes i Coca-Cola. I encara millor si hi vas amb els amics! Jo hi he anat bastantes vegades i és molt divertit.Si encara no hi has anat fes-ho, tu recomano. Perquè... per què esperar si pots veura-la quan vulguis? Això si, és una mica caret.

dilluns, 16 de febrer del 2009

Doraemon

Avui, a classe de música la meva professora ha tocat amb piano la cançó del Doraemon :-P!!
M'ha fet recordar aquells matins que em passava veien aquell ninot blau que treia invents molt rars (i pràctics) de la seva butxaca! Que no hi pot faltar en Nobita el seu amic íntim! (i també un desastre, esclar) I la Shisucka, en Suneo o en Tackeshi (Gegant, per els amics).
El millor esque mai fan (perquè encara surt) CAPÍTULS REPATITS!!!
Ara, miro Bola de Drag, en castellà esclar :-(

diumenge, 15 de febrer del 2009

Sant Just Desvern

Al poble on visc, Sant Just Desvern, no és el poble més pettit de Catalunya, ni el més gran. És quasi bé una ciutat. Es troba situat al Baix Llobregat, al costat d'Esplugues. Té prop de 10.000 habitants, un d'aquests és el nostre president de la Generalitat, en José Montilla. I aquest fet dóna bastanta importancia a Sant Just Desvern.
Bé no sé que di més, això vol dir que....

Fins a l'altra post!! :-)

divendres, 13 de febrer del 2009

Barça

Jo, desde que era petit, he estat del Barça. És un equip que pot ser que de vegades jugui malament però quan juga bé, juga perfecte. I també que tots els que són del Barça els hi encanta, però respecte això hi ha una cosa que no m'agrada gens: que ningú anima quan estem al camp!!!!!!! (apart dels nens esclar). Bé espero que qui llegi això si és del Barça.... que animi méssssssss!!!!!



(Dedicat a: Lluís Bou Salazar i a l'Ignasi Miquel Pons)

dijous, 12 de febrer del 2009

Patch-mon

La meva mare té una empresa de decoració tèxtil. Es diu "Patch-mon" que "patch" amb anglès vol dir retall i món, món(està amb català), o sigui "Patch-mon" vol dir món del retall. A mi m'agrada molt la botiga perquè hi han coses molt boniques per nens i grans. Està situat a Esplugues-Sant Just Desvern el carrer Nord. Ara mateix no té pàgina web. Bé espero que si et passes per allà t'ho miris.

dimarts, 10 de febrer del 2009

Bola de Drac

A mi, Bola de Drac sempre m'ha agradat molt, tot hi que ho he vist en castellà...

Prefereixo 1000 vegades més amb català perquè la lletra és molt més original.

El meu germà gran de petit quan tenia la meva edat sempre ho veia.

Tot i que s'estan mitja hora per fer un moviment.

Si no sabeu què és aqui teniu un vídeo:

dilluns, 9 de febrer del 2009

Ignasi Miquel

Jo, tinc una gran amiga a la classe que el seu germà és molt espacial. El seu germà...juga a l'Arsenal!
I d'aquí uns anys (en té 16) jugarà a l'equip d'en Cesc Fabregas i companyia. A més a més el meu germà i ell són molt amics. Ara ell (a part de jugar bé a futbol) ha d'aprendre anglès. Abans d'anar a l'Arsenal va passar pels següents equips: Cornellà, Barça, Sel·lecció Espanyola...
Jo si jugués al meu esport preferit (el bàsquet) igual que fa l'Ignasi, m'ho passaria pipa perquè (a més a més de cobrar un preu considerable) jugaria cada dia bastantes hores a bàsquet, això per mi seria quasi bé la felicitat de la meva vida.

Espero que marquis molts gols (i que em dediquis algun)
Lluís Camprubí

diumenge, 8 de febrer del 2009

Lluís Bou

En Lluís Bou és un amic meu de l'escola. Per sort ja ha fet més de 40 anuncis!!
El dimarts 10 estrena una nova sèrie a TV1: 23F (ell fa de príncep Felip) que si veieu la tele potser també haureu vist aquesta mateixa sèrie anunciada a altres canals. Jo, en espeial sóc el seu fan "number 1". Ell i jo som molt amics tot i que falta uns quants dies a classe.

dijous, 5 de febrer del 2009

Crackòvia

Crackòvia és un programa de TV3 molt divertit que ha tota la classe ens encanta i ho veiem cada dilluns. És molt divertit perquè és el primer programa entretingut de TV3 que poguin veure els nens i que ho entenguem amb facilitat hi ha sobre parli del què ens hi dediquem més:(a part d'estudiar esclar...) L'ESPORT.Per a mi els que em fan més gracia són: L'Iniesta,(que l'imito bastant bé)el Núñez i el Lluís Canut(que tinc una foto d'ell i jo).
VISCA CRACKÒVIA!

dimecres, 4 de febrer del 2009

Mor Hans Beck, el creador de Playmòbil

Després d'haver passat per una llarga malatia, Hans Beck ha mort als 79 anys al seu domicili al llac de Constança, frontera entre Alemanya, Suïssa i Àustria. Segurament, per molts, el seu nom no és conegut, però sí els seus fills: les figures de Playmobil. Beck és el dissenyador dels famosos ninots de plàstic que va crear a la dècada dels 70. Al cap de de gairebé 40 anys, se n'han venut més de 2.000 milions a tot el món i la xifra continua creixent.

Va nèixer l'any 1929, a Turíngia un estat del centre d'Alemanya, i va ser fuster a la ciutat de Zirndorf.Es va especialitzar en joguines, sobretot, en automòbils i avions. Al cap d'uns anys va començar a treballar a l'empresa Geobra, que encara avui comercialitza els Playmobil.
Al principi dissenyava maquetes d'avions i vehicles diversos, però després va passar a un altre departament. L'empresa li va encarregar que treballés en un joc que combinés persones i mitjans de transport i que fos adecuat per als nens. Així és com van néixer els primers Playmobil.

Tot i que les creacions d'aquest dissenyador industrial van començar com un producte exclusivament infantil, amb el temps van passar a ser un element que ha fasciant col·leccionistes adults de tot el món. Actualment, l'empresa que els fabrica, Geobra, n'exporta els "clicks" a 70 països de tot el món.

Jo, en tinc per donar i per vendre i m'han entretingut milers de tardes, fins i tot vaig fer un pel·lícula amb ells, per això em dol molt que hagi mor aquest senyor.

dilluns, 2 de febrer del 2009

La CLASSE

La meva classe (amb diferència) és la millor, perquè sempre pots pensar que tindràs uns companys amb els que confiar i gent al costat que t'ajudarà en el què calgui.Com totes les classes, tenim un professor. El nostre, a mi m'agrada, perquè és molt de la broma però ell sap quan se n'ha de fer i quan no. I ha sobre és molt jove. A l'hora de pati, cap problema, (bé de vegades algun en el futbol...) els nens a futbol o ha bàsquet i les nenes (tal com diu un gran amic meu, en Salvador) parlen sobre les últimes novetats sobre "High School Musical".
Tots som amics, això és el què m'agrada més de la meva classe!

diumenge, 1 de febrer del 2009

Bàsquet

El bàsquet és molt divertit per jugar amb els amics i amb la família però jo, tinc un equip.
El nostre equip anem molt bé, (anem millors que el Barça) i tenim un entrenedor molt enrotllat. De moment, hem guanyat tots els partits però ara el que hem de fer és no confiar-nos perquè esclar, diem: Va segur que guanyem aqusts són molt dolents. I va, i perdem de 15.
Per això mateix, estimat lector quan juguis a futbol, bàsquet, tenis o handbol no et confiis, et pot resultar molt car.