diumenge, 27 de setembre del 2009

L'últim supervivent

L'últim supervivent (el último superviviente en castellà) és un programa de Cuatro. El programa va de un senyor (noi) que el que fa és passar uns dies sobrevivint en llocs remots. El programa és molt interesant perquè et comença a dir coses sobre plantes comestibles, tècniques de supervivència, com construir cabanes que et defensin dels animals... Menja unes coses escaroses com: cor de xai, sang de búfal o una planta que si no la talles bé et morts a l'instant, però també menja minimament bé: conill a la brasa, costelles de xai o filet de bou. I només porta un ganivet, roba i un obecte que fa xispes. El Bear Grylls (el noi que ho fa) és comand de l' armada i està molt fort. Va a llocs inframunds: una illa deserta, al desert del Sahara, Siberia, a un lloc d' Irlanda que fa molt fred, al pitjor lloc on pots anar d'Ecuador i altres. Heu de pensar que en Bear a sobreviscut a l' Everest.
Molta gent pensa que tot el que fa és mentida, jo no ho crec, però tampoc dic que tot sigui veritat.
Aquí teniu uns vídeos de l'últim supervivent (el segon és el "fake" (falç, en anglès) :




Dedicat a la Clara Miquel

4 comentaris:

  1. L'home fa de debó el que fa, però no ho fa on sembla que ho faci. És un crack en qualsevol cas.

    ResponElimina
  2. Vols dir?... Jo hauria dit justament el contrari, que ho fa allà on diu que ho fa però que alguna vegada haurà fet trampa, del tipus rebre ajuda o alguna cosa així... El cert és que no hi és sol, sinó que l'acompanyen, com a mínim, un parell de càmeres...

    ResponElimina
  3. hola Lluís,
    l'objecte que en Bear Grylls utilitza per fer guspires, i així ençendre un foc, és un pedernal.
    Crec que és una barra de magnesi que quant és rasca amb un altra barreta metàlica provoca les guspires. T'ensenyo un video del youtube on és veu el funcionament.
    fins aviat!
    Tito Pulo

    ResponElimina
  4. me n'havia oblidat:
    http://www.youtube.com/watch?v=yqp-pgDDhNY&feature=player_embedded#

    ResponElimina

Moltes gràcies per els vostres comentaris. M'agrada molt que em comenteu!