dissabte, 2 de gener del 2010

Feliç any 10!

Durant el 2009 han passat coses dolentes a Catalunya: La Corrupció, el Millet, (també és corrupció però és tan gran que el posu a part) la Grip A, la Curri and Company (o sigui, tots els de TeleMadrid) i la Crisi econòmica.

Però també han passat coses bones: El Barça de les sis copes, molts aniversaris: els 40 anys de l'arribada a la Lluna , els 50 anys d'Atèrix i Obèlix , 25 anys de Tetris i l'ànec Donald va fer 50 anys.

 Però espero que el 2010 sigui un molt bon any per a tots. Perquè, encara que no ens n'ha adonem, han passat, segur, a tots unes coses boníssimes, unes coses nostres que ens han fet mirar el món amb uns altres ulls.

Han mort persones molt estimades per a tots: El rei del Pop, Michael Jackson; el gran creador de Shin-Chan,   Yoshito Usui ; Vicenç Ferrer, la més bona persona del món; Hans Beck, el creador de Playmòbil i  Daniel Carrasco, el president d'honor Danone i Dani Jarque , jugador de l'Espanyol.

Tot això ha passat el 2009 i espero que l'hagueu disfrutat al màxim.
Prepareu-vos, perquè lluiscamprubi.blogspot.com d'aquí 26 dies fa 1 any.
No patiu lectors, el 2010 aquest blog us preparà moltes sorpreses i us seguiré informant del que passa el món, i, amb una mica de sort, si vé un ovni a casa meva, us informaré del que passa fora del planeta terra.
Gràcies a tots i a totes per llegir aquest blog, i espero que me'l cuntinueu llegin.

Feliç 2010 i gràcies!

4 comentaris:

  1. Bon any Lluís!
    Ara ja queden 22 dies :D

    ResponElimina
  2. Bon any, maco! Amb molts golaços, molta màgia i molt bones notes! :)

    ResponElimina
  3. Lluiset!!! aveure si anem actualitzant el blog eh!!! XD Bon any... amb 20 dies de retard jajaja

    ResponElimina

Moltes gràcies per els vostres comentaris. M'agrada molt que em comenteu!