diumenge, 29 de març del 2009

NBA

L'NBA és la lliga dels millors jugadors de bàsquet del món. Les seves jugades són espectaculars: tirs desde mitg camp a l'últim segon, esmaixades brutals, triples sense parar, jugades inverosímils... què hos he d'explicar. Com ja sabeu una de els meves passions és el bàsquet i dintre del bàsquet l'NBA sense cap mena de dubtes la millor lliga del món, encara que aquí a l'ACB tenim algun que altre bon equip com el TAU Ceràmica o el Barça però no són res comparable a l'espectacle de l'NBA.

Com ja sabeu, tres jugadors catalans han anat a jugar a l'NBA, els germans Gasol i el Rudy Fernàndez. En Rudy està al Portland i ja és un dels ídols de l'aficiò en la seva primera temporada. En Marc Gasol està als Grizzlies de Memphis, és un equip inferior a la majoria d'equips de l'NBA però el petit dels Gasols està fent un bon paper per terres americanes. Només hem queda parlar d'un català a l'NBA,l'ídol de tot un país, el millor de tots (no vol dir que els altres siguin dolents) el Pau Gasol. En Pau ja fa bastant de temps que volta per amèrica encara que abans d'anar als Lakers havia jugat als Memphis i abans va guanyar molts títols amb el Barça de l'ACB. En Pau juga a una de les millors franquicies de l'NBA,als Lakers. L'any passat els Lakers van perdre la final contra l'equip que porto al cor, els Celtics de Boston. El Pau no para de fer dobles figures i es supera dia rere dia en la millor lliga del món.


Aquí teniu en Pau Gasol

1 comentari:

  1. Dedueixo que fa poc va ser el teu aniversari perquè a la teva descripció deies que tenies 10 anys i ara veig que en tens 11. Felicitats!

    I una altra vegada, felicitats pel bloc. :)

    ResponElimina

Moltes gràcies per els vostres comentaris. M'agrada molt que em comenteu!